Öko-Rurális vendégfogadó házigazdág egyesülete

Dani Restaurant ahová A Világ minden pontjáról betérnek, akár csak 1 éjre megpihenni. Hagyomanytisztelők, Átutazók, Kiránduló csoportok, Motorosok, Világjárók. Itt mindenki megtalálja amit keres. Hogy miben rejlik a titok? Hogy mi a titkos összetevő? Végy 2 evőkanál kedvességet, Hintsd meg 20 év tapasztalattal Töltsd meg hagyományos, magyar ízekkel. Fűszerezd meg fergeteges hangulattal, tánccal, és csipetnyi mesével. Rakd körbe festői tájjal, történelemmel és Jól keverd össze a hozzávalókat. És tálald Szívvel-Lélekkel

Programjaink

Csapatunk színes, változatos programokkal várja a család apraja-nagyját. Felkészülve magányos utazókra, kis és nagy családokra, Itt garantáltan elfelejtheti a hêtköznapokat.

...

Citera Bemutató

A székelykevei citerás csoport néhány tagja, énekléssel, citerázással, mesével mutatja be hagyományainkat. Annak ellenére hogy csak pár éve alakult a csoport számos dijat nyertek már.

...

Dani Zoltán F-117

Megismerkedhet Dani Zoltánnal nyugalmazott ezredessel, aki elmeséli hogy lőtte le csapatával a "láthatatlan" Amerikai vadászgépet 1999-ben. Később peddig életre szolló barátságot kötött a pilótával.

...

Táncház

Kis Zoltán bemutatja és megtanitja a bukovinai székelyek néptáncát. Kis Zoltán szakmájában elismert, tapasztalt művész.

...

Tábor Tűz

Tábortűz romantikus zenével, hangulatos fényekkel? Vagy baráti összejövetel, nagy beszélgetések, pezsgő zene? Szalonnaütésre vágyik? Ön elképzeli, mi megvalóstjuk.Mi mindent előteremtünk, hogy felejthetetlen élménnyel távozhasson tőlünk.

Kirándulások

Jöjjön, és fedezze fel velünk, Délvidék érintetlen természeti szépségeit. Amit eddig csak útikönyvekből ismerhetett meg, most a maga festői elevenségében tapasztalhatja meg. Felkészült idegenvezetőnk, a legapróbb részletekig figyel igényeire. Gondolva, akár arra is, hogy, olyan tempóban haladjon a csoport, ami mindenkinek kényelmes. Bátran kijelenthetjük, hogy útjainkon 1-99 éves korig, már minden korosztály megfordult.
További információért lépjen velünk kapcsolatba.

Foglaljon szobát

A többféle szoba típus mellet most már Apartmantba is foglalhat szobát a nállunk töltött ideje alatt.

Card image cap
Apartmanok

Apartmanjaink teljesen felszereltek. Mindegyik saját konyhával, fürdőszobával és ebédlővel felszerelt.

Apartmanok
Card image cap
Pansió

Éttermünk felett 5 kiadó szoba van. Részletekért kattintson a lenti gombra

Pansió
Card image cap
Diákszálló

8 ágyas szobákba, elsősörba diákcsoportkoknak vagy kisebb csoportkoknak megfelelő szállás.

Diákszálló
SzékelyTur